kup kurami 

kapat
  1. kelley'e göre insanlar olayları değerlendirirken üç farklı boyutta neden ve etkilerin birlikte değişimine bakarlar. insanların üç bağımsız boyutta olayları kontrol ettiği varsayıldığından buna küp kuramı denilmektedir.

- uyarıcı nesne
    - kişiler
    - bağlam ya da durumlar

kuram ayrıca insanların nedensel yüklemeler yapmaya çalışırken belirginlik, yayginlik ve tutarlilik bilgisi olmak üzere üç farklı çeşit bilgiden yararlandıkları üzerinde durmaktadır.
    #2779959 (cevapsiz soru, 02.01.2008 16:19)

© 2008 - uludağ sözlük

kup kurami başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kup kurami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kup kurami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kibar feyzo » fernando sucre » kizlarin erkeklerden daha duygusuz olmasi » chpoloji » artik kisa cumleler kuruyorum » kizil anka » zall in resim secimi » pazar gunu seni kilisede goremedim john » 6 eylul 2008 ermenistan turkiye maci » cep telefonu faturalari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games