kup farki 

kapat
  1. (bkz: kot farkı)
    #659515 (gayrimüslüm gürseks, 23.09.2006 14:53)
  2. (bkz: iki küp farkı)
    #3271916 (mewluth, 15.04.2008 01:44)

© 2008 - uludağ sözlük

kup farki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kup farki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kup farki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yolun ortasinda yuruyen bayanlar » lanli lunlu baslik ekolu » devrimciye sovenin de devrimci olmasi » medeniyetler ittifaki » sayra » paint it black » nilay dorsa » isinmak icin vodka icmek » cebit bilisim eurasia 2008 » cin » kaldirma iceren basliga krikolu entry girme hevesi » 7 nokta 4 yetmedi mi » gol amina koyim be » yabanci dil » masum anadolu aski » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » tarih bir kere yazildi tisortu » bana fenerbahce mi geri verin » piyasalarin moralini duzeltmek » fenerbahce taraftarindaki tesaduf anlayisi » kahramanmaras » her gun okula giden ogrenci » atilla birkiye » cekilislerin sonucunun onceden belli oldugu inanci » ybsg denilesi kizlar » uds » olimpik havuz » amcasinin bakirligini 112 dolara satan emmi » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » iphone3g