kundurama kum doldu 

kapat
  1. girgir parcalarimizdan biri sözleri ise;

kundurama kum doldu atmaya kürek gerek
    nazlı yarin yanında yatmaya yürek gerek

amman başım nanay
    ağrıdı dişim nanay
    çok içmişim nanay
    nanay gülmüsüm nanay
    nanay balım nanay

duvarda elek mi olur el kızı melek mi olur
    kör olası kaynana kapıda hanek mi olur

amman başım nanay
    ağrıdı dişim nanay
    çok içmişim nanay
    nanay gülmüsüm nanay
    nanay balım nanay

duvara mıh çakaram sen sallan ben bakaram
    mendilin kirlendikçe sen gönder ben yıkaram

amman başım nanay
    ağrıdı dişim nanay
    çok içmişim nanay
    nanay gülmüsüm nanay
    nanay balım nanay
    #724612 (mulayim, 11.10.2006 19:33)

© 2008 - uludağ sözlük

kundurama kum doldu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kundurama kum doldu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kundurama kum doldu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ms visual studio » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » zora neale hurston » resul balay » enc » larker » bu sozluge omrumu verdim ben » fatal sozluk » harcadigi parayi belirterek lafa baslayan tipler » yumurta kirmayi yemek yapmak sanan kizlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci