kundurama kum doldu atmaya kurek gerek 

kapat
  1. dinlendiğinde "o nasıl kundura, o nasıl ayak" nidalarını yükseltmeye sebebiyet veren türkü. azman zenci bir basketbolcu'nun yazdığını düşündürmektedir..
    (sciende, 22.09.2006 20:51)
  2. bir ibrahim tatlıses klasiği
    (klasnick, 22.09.2006 21:14)
  3. (bkz: just do it)
    (scarface, 22.09.2006 21:15)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» modernlesme kemalizm ve demokrasi » cunt bloody cunt » aforizmalar » rus ruleti » uludag sozluk bayan voleybol takimi » karma » komedi dukkani » uludag ingilizce sozluk » seni cok istiyorum » warez bb org » igrenc basliklar » yorguc pasa hamami » uc buyuk sozlukun entryleri haber sitesinde » rehab » inquire » sinan ozbek » deplasman otobusu » odtu kutuphanesi » adam sandler » metalci » burak bora anadolu lisesi » en kalitesiz insan » onur oymen » acikli sarkilar dinlemek » launcher » bu dahil butun genellemeler yanlistir » titre oligarsi parti cephe geliyor » izmir » mutlu olmak icin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa