kumrucesmedeyenir 

kapat
  1. pek iddialı bir nicke sahip dördüncü nesil yazar.*
    (larker, 08.04.2007 20:36)
  2. izmir de yazlar baska olur zirvesi'ne katılacak yazarlardan birisi dahadır. listenin en başında olduğu için gelmek zorundadır.*
    (markasiz, 03.06.2007 11:42)
  3. (bkz: doğru söze ne denir)
    (sohodo, 02.07.2007 12:30)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» beni yak kendini yak ama kediyi yakma » cildirin » bosluktasallananadam » 17 mayis 2000 » her ile bir universite yapmak » gitmek » erman toroglu » hazarlar » dumbbell » gun » degirmenler » aziz nesin » karma » 10 yasinda universite ogrencisi olmak » abazanov kardesler » picador » gelmis gecmis en iyi sarkilar » sevgilinin telefonunun kapali olmasi » inquiry » is yerindeki anlasilmaz durgunluk » kocamustafapasa » divx arsivi yapmak » can yucel » her sikim hiyar diyene bir avuc tuzla gitmek » show tv nin uefa finalini canli yayinlamamasi » utulemek » eternal sunshine of the spottles mind 2 » 267 » huseyin uzmez a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa