kultur koleji 

kapat

1. mezun olmaktan utanç duyduğum okul.
    çocuğunuzu koleje yollamayı düşünüyorsanız, bu olmasın...*
    #410717 (Doom Caller, 10.07.2006 04:07)
  2. kültür üniversitesinin çobançeşmedeki kampüsü! aslında alışveriş merkezinden bozmadır..ilk önce alışveriş merkezi olarak planlanırken sonradan üniversiteye çevrilmiştir...binanın ilk alışveriş merkezi olarak tasarlanması kültür lisesi+üniversitesi yönetiminin eğitimi ticaret olarak gören zihniyetine karşı güzel bir anekdot...ayrıca kültür lisesinden mezun olmakta ayrı bir utanç verici bir şey(doom caller'in dediği gbi) o adamlardan diploma almak pekte onurlu birşey olmadığından birkaç arkadaşın diploma törenine gitmediği bilinen okul...ayrıca yönetimin diğer icraatları gelecek olan entrylerde belirtilecektir...
    #416340 (radikalcevap, 12.07.2006 00:25)
  3. 3 sene boyunca aynı binayı paylaştığım okul. şöyle ki kültür fen lisesi kendisini asla kültür koleji olarak görmez. adına kondurmaz. öğrencilerinin pek çoğu akademik olarak pek iyi olmasa da, pek çoğu insan olarak da pek iyi olmasa da çok sağlam arkadaşlar edinebilirsiniz eğer doğru kişilerle tanışırsanız.
    #762546 (st27, 22.10.2006 03:34 ~ 25.11.2006 22:03)
  4. ilkokulu okuduğum okul. ilkokuldayken gazetelere haber olmuştu uçuk yemekhane fiyatlarıyla 'fil mi besliyor bunlar' diye. fil yerine konduğuma mı yanayım, babamın oraya harcadığı paralarla 4x4 jip alabileceğime mi yanayım, bilemedim.
    #1941222 (thebrunette, 15.07.2007 20:52)
  5. en büyük artısı fen ve anadolu lisesi statüsündeki liselerini bir arada bulunduran pek cok vakıf okulunun yaptığı gibi sadece fen lisesine ağırlık vermeyen, öğrenci ayrımı yapmayan bir okuldur.aksine bünyesinde kültür lisesi fen bölümündeki öğrencilerinin kültür fen lisesi öğrencileriyle aynı seviyeye gelmesi için elinden gelen herşeyi yapan hocalar barındıran eğitim kurumudur. kesinlikle önyargıyla yaklaşılmaması gereken bir kolejdir.
    #4097681 (jhhj, 16.10.2008 21:42 ~ 21:46)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kultur koleji başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kultur koleji ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kultur koleji nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kultur koleji. Copyrights of the articles are belong to their authors.