kulpuna vuram 

kapat
  1. aslinda pek bilinmeyen bir küfür..cok kullanirim size de tavsiye ederim. karsidaki insanda bir kizginlik da uyandirmaz, genelde sevilen insanlara söylenir zaten. ulan bu ne bicim küfür o zaman diyenler olabilir.o zaman bu bir küfür degil midir sorunsali baslar. aslinda her sorunsal bir de cözümsel getirmez mi ki yaninda. evet evet pedagojik acidan da bu böyledir. aman neyse; su üc bilemediniz dört günlük dünyada deger mi bunlar icin birbirimizi kirmaya.
    #2164700 (of anam nalan, 20.08.2007 11:32)
  2. anlamını benim de bilmediğim ve küfürü ettikten sonra:

-o ne demek lan doğru dürüst sövsene!!! tepkileri ile karşılaşmama sebep olan bu küfür bulaşıcıdır. dilinize dolanabilir ilk başta tiksinseniz bile.
    #4263350 (brokerX5 ya da mustang, 22.11.2008 02:14)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kulpuna vuram başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kulpuna vuram ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kulpuna vuram nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kulpuna vuram. Copyrights of the articles are belong to their authors.