kulotlu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kulotlu corap
  2. babaanne kulotlu corabi
  3. kulotlu corabin kacmasi
  4. beyaz kulotlu corap
  5. magazadan kulotlu corap alan erkek
  6. kisin pantolonun altina kulotlu corap giymek
  7. ogretmenler gunu nde hocaya kulotlu corap almak

© 2008 - uludağ sözlük

kulotlu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kulotlu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kulotlu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ruyada dis hekimi gormek » samimi arkadasin kardes diye hitap etmesi » sozlukte gay olmasi » islam » cebit » turk silahli kuvvetleri » yilanla poz veren manken » bir kadinin en masum oldugu an » issiz adada birakilan korsana verilen tek kursun » beyaz show » liege » ivana » powerofaith » bon iver tarzi baslik acma rehberi » zenginligin ayiplandigi ulkede yasamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » benim niye yok » fernando chalana » zengin pici » rambo » basur » zall asana zall asana mendilini » cemil cicek » metallica » taslitarla » michelle marsh » caca » hasip ile nasip » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » mustafa denizli » doktor nazim