kulliyen yalan 

kapat
  1. inkar etmenin yada kendisine atılan iftiranın boyutunu gösteren heyhat cümlesi
    (shennay, 20.04.2006 14:28)
  2. (bkz: ayan beyan yalan)
    (enterezan, 20.04.2006 14:48)
  3. (bkz: kulliyen zarar)*
    (ncldlbz, 13.04.2007 19:03)
  4. söz- müzik tan tasci ya ait olan şarkıdır.
    Külliyen yalan
    Çok sevdim seni
    Neler çektim elinden
    Mahvettin beni

Sevmedim ama
    Hep numara yaptım
    Kendime bile
    Parayla sattım
    Gelmedim ama
    Hep yarına attım
    Dibinde kalmış
    Sıyırdım attım
    (mexx, 03.07.2007 14:16)
  5. eski dilden gelmiş "kül" kelimesinin kullanımı. kül tamamen demektir.
    (galapagoslu iguana, 03.07.2007 14:26)
  6. tamamiyle yalan anlamında kullanılır.
    (ParaNtez, 27.12.2007 19:10 ~ 19:17)
  7. (bkz: küllüm yalan)
    (nedir yani, 29.04.2008 20:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 16 mayis 2008 sakaryaspor boluspor maci » bir uzayli ile evlenmek » desecration » dave murray » komedi dukkani » teenage » cita » ismet berkan » sevgilinin vurdumduymaz olmasi » marmara gold » yaran trixx hoca dersleri » gta san andreas » tecavuz insanlik disidir » eski sevgiliyi ozlemek » nihat dogan in yazar olunca acacagi basliklar » when i fall in love » victoria s secret » hic erkekle cikmamis kiz » turk polisi tarafindan soyularak dovulen doktor » jesse james » sukunet » warez bb org » havva nin adem in ruh haline etkisi » amasi mamasi yok » engin ardic » muhabbet kusunun ele tecavuz etmesi » bir genc kizin gizli defteri » are you dead yet » soguk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa