kullanmak sart degildir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. horoz bir kus degildir kadin bir insan degildir
  2. sart
  3. sart i adi
  4. sart midur
  5. tiras sart
  6. eyitim sart
  7. egitim sart
  8. kesin sart
  9. sart kipi
  10. dekolte sart

© 2008 - uludağ sözlük

kullanmak sart degildir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kullanmak sart degildir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kullanmak sart degildir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » bir erkegin isminin oytunc olmasi » rand corparation » adam » fars haber ajansi » gel guzelim gel » turkboard » hukuksal danisman » ilk cinsel deneyimini yasamamis insan » on ayak » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » i love you baby diyen bebek » esen fizik » var misin yok musun george bush » ustura ya vurdurmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cemsbg » vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim » spam sozluk yazarlari » deniz demiroz » son bahar » britney spears » uludag sozluk arap klonundan basliklar » pasta hut » seniseviyorumtugba com » endise » oneqeno » 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci » tasarruflu ampul » pkk nin aktutun aciklamasi » molla muhammed ve kul muhammed