kullaniyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yok ben telsim kullaniyorum
  2. internet kullaniyorum ancak msn kullanmiyorum
  3. gol yerim ama neyseki rexona kullaniyorum
  4. internet kullaniyorum demekten utanmak
  5. dinimi seviyorum cunku onu kullaniyorum
  6. dunyanin en pahali benzinini kullaniyorum
  7. dinci degilim oyleyse uyusturucu kullaniyorum
  8. mesai saatleri disinda sigara kullaniyorum
  9. bir terim ogrendim cumle icinde kullaniyorum
  10. naber deyince prima kullaniyorum diyen insan

© 2008 - uludağ sözlük

kullaniyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kullaniyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kullaniyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amr zaki » bilgin gokberk » defansif orta saha » meltem taskiran » besinci nesil silik » vanti lator » casuslugun temel kurallari » bilyoner » seni anliyorum » alone with everybody » ikinci dunya ulkeleri » besiktas » isaac promise » yakinlik » olmaz boyle sey » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hebeley episode iii » gammazim ben » dogustan lise 2 terk » sonu guzel olan sarkilar » fenerbahce nin adami milli yapmasi » tescilli marka » imper » aktutun karakolu » unknown artist » turkiye cumhuriyeti since 1923 » bakir » 50 karakter » senden cocugum olsun istiyorum » bunalti » elnino1907