kullanirken 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kullanirken bizi hatirlayin
  2. araba kullanirken sevismek
  3. araba kullanirken opusmek
  4. mouse kullanirken masanin yetmemesi
  5. oy kullanirken yasanan komik olaylar
  6. araba kullanirken dinlenmeyecek sarkilar
  7. araba kullanirken dinlenecek sarkilar
  8. motor kullanirken dinlenecek sarkilar
  9. telefon kullanirken arabayla konusmak
  10. helikopter kullanirken kusa carpmak

© 2008 - uludağ sözlük

kullanirken başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kullanirken ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kullanirken nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cemsbg » katy perry » 208 67 220 220 » zeytinyagi ile masturbasyon yapmak » osuruk kokusunu pasifize eden don » na bu kadar » aglamak » kerhane tatlisi » yaran facebook uyarilari » hal yamano » esen fizik » papa john s » akilli guzel uzun boylu ve sarisin » fatihkul » kadri celik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cin halk cumhuriyeti » gunun sozu » zlatan ibrahimovic » onurkul » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » burt young » parayi bulunca sozluk degistirmek » zall hakkinda baslik acinca yavsaklasan yazar » buyuk gogus seven erkegin penisinin uzun olmasi » edit yapmamis yazar » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eksitmesi » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » zargana » dshk » 2008 2009 uefa kupasi b grubu