kullanilmayan organ korelmesin 

kapat

1. lamark'a gore kullanilmayan organ eni konu korelecektir, darwin ise organı kullanmayanlarin amacinin kullananlara karsi bir guc mucadelesi, govde gosterisi oldugunu soyler ki sonucta darwine göre de kullanilmayan organ korelecektir.

bir de kullanilmayan organın korelmeyip sekil degistirme ihtimali vardir, mazallah
    #1262384 (komikimben, 05.02.2007 19:37)
  2. "körelmesin diye kullandım" diye bahane olarak kullanılası bir tezdir.
    #1262679 (pinkbaby, 05.02.2007 20:49)
  3. (bkz: evrim)
    #1262739 (kneelie, 05.02.2007 21:00)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kullanilmayan organ korelmesin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kullanilmayan organ korelmesin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kullanilmayan organ korelmesin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kullanilmayan organ korelmesin. Copyrights of the articles are belong to their authors.