kullanilmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kufrun cok kullanilmasi
  2. egemenligin kullanilmasi
  3. nicklerde isaretlerin kullanilmasi
  4. rap de medya kliselerinin kullanilmasi
  5. deyislerin yanlis kullanilmasi
  6. ne ne baglacinin yanlis kullanilmasi
  7. kadin vucudunun kullanilmasi
  8. hakkin kotuye kullanilmasi
  9. msn nin e mail anlaminda kullanilmasi
  10. kufurlerin kisaltilarak kullanilmasi

© 2008 - uludağ sözlük

kullanilmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kullanilmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kullanilmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kirk yillik kefalim boyle got gormedim » ug » osurunca etegi acilan kiz » etki » abdurrahman dilipak » sohodo » orduevi » magnifique » adam » emo » olmeden once acilmasi gereken 1000 baslik » turkiye denizcilik isletmeleri » casio f91w » araba killanan erkege oral seks yapmak » koyluleri nicin oldurmeliyiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » surdin » uye lol » siyah beyaz olum yasam » step » edit yapmamis yazar » alerjik rinit » sperm deyince gulen universite ogrencisi » a gothic romance » at avrat braveheart » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » asistan hindistan » git hadi git ismail yk » star wars » karakol » kuresel krizi az hasarla atlatmak