kullanici ulan kullanici 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kullanici
  2. kullanici adi
  3. son kullanici
  4. kullanici mesgul
  5. adsiz kullanici
  6. kullanici dostu
  7. sahte kullanici adi
  8. kullanici etkilesimli
  9. boyle bi kullanici yok ki
  10. kullanici etkilesimi

© 2008 - uludağ sözlük

kullanici ulan kullanici başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kullanici ulan kullanici ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kullanici ulan kullanici nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alpine dachsbracke » tatar colu » signal » emo » rehberin arkasindan ayrilmayan yasli japon turist » sari cizgiyi gecmek tehlikeli ve yasaktir » racer x » brick top » oteki » cengiz candar » sohodo » akil ile masturbasyon yapmak » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » kugu golu canavari » abdurrahman dilipak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » terk i diyar » daniel guiza nin turkiye de gol krali olmasi » mr big » drake diener » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » dardanos aile mezari » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » northwich » hayatta keskeleri fazla olan insan » preces meae » ilk cinsel deneyimini fille yasayan fare » ipsiz recep » rihanna » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi » kopete