kullandigi anlama gore degisir tabi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bakis acisina gore degisir
  2. once araba degisir sonra hanim degisir
  3. bir sey degisir her sey degisir projesi
  4. kime gore bana gore neye gore sana ne
  5. bir sey degisir her sey degisir
  6. top top kis kis zam zam degisir
  7. degisir grup
  8. degisir dunya
  9. nehrin sulari degisir
  10. degismez degisir yok olur

© 2008 - uludağ sözlük

kullandigi anlama gore degisir tabi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kullandigi anlama gore degisir tabi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kullandigi anlama gore degisir tabi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turbanli kizlarin motor olmasi » sehit haberleri vs eglence programlari » iri gogus » fenerbahce nin sakatlari » eski sevgiliye verilebilecek en guzel hediye » gemi insaat muhendisligi » tottenham hotspur » fifa 09 » abdullah ocalan in namaza baslamasi » the godfather » mini etek giyen kizin hafifmesrep oldugu gercegi » kendini komunist sanan kiz » osmanli da oglancilik » cirkin » kasar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » urfali ferhat » ozlenmemek » uludag sozluk hile kodlari » prozac » yaratici fenerbahce taraftari » isimleriyle cagrilan insanlar » turban » azmi karamahmutoglu » yaran sarkilar » aktutun karakolu ve altinova olaylari » casey stoner » hayat » toyota corolla » romen » buyumus de kuculmus