kull i isimler 

kapat
  1. allah'ın isimleri ve sıfatlarını tanımlamakta kullanılan bir terimdir. kullarda olanlarına (bkz: cüzz i isimler)denir.
    #942302 (kara hilal, 03.12.2006 02:15)
  2. (bkz: esma-ül hüsna)
    #942327 (optio, 03.12.2006 02:22)

© 2008 - uludağ sözlük

kull i isimler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kull i isimler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kull i isimler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 2008 2009 uefa kupasi f grubu » 80 lerde cocuk olmak » chazsmyr dhuunyl » 2008 2009 uefa kupasi c grubu » kloroasetofenon » uye lol » mustafa pehlivanoglu » vern schillinger » cihan haspolatli » belki bir gun ozlersin » bavulunu toplayan dede » futbol konusunda asla objektif olamayacak yazarlar » urunun kasada kalmasi » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » imam hatip liseleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » groagh com » rock muzik dinlerken kafayi sallamak » olympiakos » ozunu inkar etmek » demiroren jimnastik kulubu » leite ribeiro adriano » ufo muzesi » besiktas filmi » romeo » avrupa nin yeni prensi » dedim » turk » nigde gazozu » alternative information center » doldur bosalt