kule rock bar 

kapat
  1. yönlendirme yapıyım dedim ama meğersem yokmuş. lakin bodrum'un en t.şaklı rock barıdır. harika bir yerdir.
    (bi biskreme verdim, 08.05.2008 18:44 ~ 18:45)
  2. (bkz: kule rockcity)
    (goksan, 08.05.2008 19:04)
  3. eskiden geceleri evden kaçıp gittiğim mekandır.hey gidi günler hey..
    (bkz: yaşlandık sözlük)
    (balmsd, 08.05.2008 19:07)
  4. zombi mekanı.
    (pierre st, 08.05.2008 19:16)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bunalima sokan cocuk hikayeleri » sozlukle forum arasindaki ince cizgi » phytoplankton » hayalleri uygulamaya baslamak » yok artik dedirten anketler » ev terligi » akiskanlar mekanigi » uzun sacli erkege ibne diyen zihniyet » yalanci romantik » madrugada » recep tayyip erdogan vs tuncay ozkan » muz » igdir in tarihi eserleri » islahiye nin tarihi eserleri » adorias » hincal uluc » ananas » cocuklar icin magazin programi » barclays premier league » goy goy » euro 96 » bir ezigin gunlugu » tantal » harcsiz pasaport belgesi » cevad prekazi » lider » karadeniz bolgesi » kesekagitlik kiz modeli » ben seni haketmiyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa