kulampara 

kapat
  1. 1-oğlancı
    2-kaba konuşmada kendi cinsinden kişilerle cinsel ilişkide bulunan erkek
    3-luti
    #222493 (tutunamayanederlezi, 08.05.2006 21:15)
  2. (bkz: ibne)
    #670815 (eşşağan ala gazuğu, 27.09.2006 12:53)
  3. etimolojisi hayli ilginçtir. efendim hemen işe girişelim ve sözcüğü güzelce parçalayalım. tamam, "kulampara " oğlancı demek de ne demek bu "kulam "; efendim " kulam " arapça " gılman " yani, " oğlan " kelimesinin çoğulu olan " gulâm " dan, "para " ise bu defa fasçadan " perest " kelimesinden gelişmiş. " gılman+perest" i bir güzel ünlü uyumlarına uydurmuşuz ve olmuş size " kulampara ." " zampara " ya benziyor değil mi; o zaman bakınız " zampara "
    #1573657 (lugatci, 26.04.2007 17:33)
  4. erkekle seks yapan erkek.

- ibne deme.
    + ibne lan. ibne işte.
    #3005529 (extraordinarius, 15.02.2008 00:56)

© 2008 - uludağ sözlük

kulampara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kulampara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kulampara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bok dustugunde kica su carpmasi » isparta » klimakafa » turkcell in odedigi reklam ucreti » islam da icki yasak mi sorunsali » damda gezer miyav miyav der » adsl faturalarindan bikmak » istanbul » antu com » matrax » canim kelle istiyor » ezik » sisi » dis hekimlerinin onerdigi dis macunu » atesikus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » saldiray abi » ultra emperyalizm » ideal penis boyu » yabani » allah inanci » paint it black » oliver y benji » sozlukteki sabetayistler » iki tasagim onume aksin » call center » okul zilinin imperial march ile calmasi » no tanri no cry » alternatif prezervatif isimleri » kafasi calisan ac kalmaz » kompleksiz insan