kulaktan solo cikarmak 

kapat
  1. tab okumaktan bunalmış gençlerin sağlam bir müzik kulağına sahip olması durumunda başvuracağı yöntemdir.

sapkadan tavsan cikarmak ile aynı etkiye sahiptir, denenmiştir.*

edit: efendim yanlış anlaşılmalara mahal vermeyeyim. kastedilen solo gitar solosudur. bilen bilir gerçi de ben yine belirteyim dedim.
    #3666190 (enderun sevgiler, 15.07.2008 02:24 ~ 02:30)
  2. insanın "ben neymisim be" demesine neden olabilecek eylem.cok mutluluk verir.olmuyosa da zorlamamak lazım mazallah gitardan sogutur.
    #3706417 (yogurtsuzcacik, 23.07.2008 10:37)

© 2008 - uludağ sözlük

kulaktan solo cikarmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kulaktan solo cikarmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kulaktan solo cikarmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bitirme tezi olarak kutsal kitap yazmak » izmirli kizlarin istanbullu kizlardan farki » hz muhammed in sakali » anlam kusan entryler » basladigi isi bir turlu bitiremeyen problem isci » bir kufur olarak kurt » usain bolt yarissa da izlesek diye beklemek » utandiginiz hemsehrileriniz » keyfkesh » gozgoz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games