kulagima ne hos gelirse dinlerim 

kapat
  1. her tür müziği dinlediğini iddia eden insan söylemidir.
    #3659035 (ellen, 13.07.2008 16:56)
  2. -kulağıma ne hoş gelirse dinlerim la ben ahha..
    +bir şarkı varmış..senin hamina ,damina ,ruhuna ,açılmayan donunun içindekine horum..
    -hoş mu la şimdi bu..
    +melodisi de şu ama.. dın dını dın dın da dını dını dın..
    -hoş la bu..indiriyorum..
    +neyi ahahahaaa..*
    #3659047 (lolita lempicka, 13.07.2008 17:00)
  3. belirli bir müzik tarzı olmayan insan söylemi.
    #3659155 (maydonez, 13.07.2008 17:19)
  4. postmodern ameleliktir. ne iş olsa yaparım ağbi diyen vasıfsız eleman psikolojisinin dışavurmudur.
    #3659169 (sara nobetcisi, 13.07.2008 17:21)
  5. bahar senliklerinde rock müzikle pekala çoşabilen, mp3 çalarında mazhar alanson-ah bu ben, niran ünsal-helal, green day-boulevard of broken dreams gibi şarkıları barındıran, nargile içerken elif türküsünü dinlemeye bayılan, mezun olup o müthiş arkadaslarından ayrıldıgında pinhani-dön bak dünyaya dinleyip ağlayan, içki sofrasında alisan-ah le yar dinleyerek sarhos olan, kısacası her ruh haline göre farklı bir tür dinleyebilen insan sözüdür.
    edit: yazar burada son derece subjektif entry girmiştir.
    #3659186 (tu kaka bana, 13.07.2008 17:23)
  6. - kulağıma ne hoş gelirse dinlerim.
    + tren geliyor ahmet abi.
    - ah evet tren gelir hoş ge.....
    + aha herifin kulağına tren girdi lan.
    #3659201 (taharetmuslugu, 13.07.2008 17:27)
  7. "siz ne dinlememi beklerdiniz ona göre sey etsem" psikolojisine sahip, kişiliksiz.
    #3659351 (suvarin, 13.07.2008 17:49)
  8. müzikten muhabbet açıldığında, sadece bir şarkısını bildiği halde 'aaa ben bayılıyoruuaamm o grubaaaee' şeklinde konuşup, grup yada sanatçıyla gerçekten ilgisi olan 'şu şarkılarıda çok güzeldir bilir misin?' diye sorup, muhabbet etme girişiminde bulunan insana verilen kıytırık cevaptır.
    amaç basittir:
    ben eziğim ordan burdan duyduğum aslında hayatımda bir kere bile dinlemediğim şarkıları dinliyormuş gibi yapıp dikkat çekmeye çalışıyorum karşımdaki foyamı anlamasın diyede bu cümleyi kullanıyorum.
    #3659401 (folie a deux, 13.07.2008 17:59 ~ 18:00)
  9. Tabiki her ortamın şarkısı farklıdır, bir rakı masasında heavy metal dinlenmez, *, ama gerçekten müzikle gerçekten ilgisi olan birinin sarf edeceği bir söz değildir. Zira tüm müzikleri dinlemek, müziğe başlamanın ilk evresidir. Farklı şeyler dinlediğinizde, zamanla kendi kişiliğinize uygun müzikler bulur, olağan üstü haller dışında o müziklerden şaşmazsınız. Zira metali bilen, grupları, amacını, özünü bilen birinin metalden veya rocktan şaşacağı söz konusu olamaz. *
    #3659532 (dramaticaL ending, 13.07.2008 18:21 ~ 18:22)
  10. söylendiği anda sahibine tekme tokat girişilmesi farz olan cümlelerde ilk üçe oynar. ilk sırada "almanya tam bir turnuva takımı" var zaten.
    #3659585 (yozishanko, 13.07.2008 18:33)

© 2008 - uludağ sözlük

kulagima ne hos gelirse dinlerim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kulagima ne hos gelirse dinlerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kulagima ne hos gelirse dinlerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» stretching the game » bu sensin » dshe teamsah » solak bas gitar » sokaktaki vatandas » cekirge » zilgit » melek hu » benim dtp li birine verecek kizim yoktur » kufurlu yazmayi seven yazarlar toplulugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games