kulac atamamak 

kapat
  1. basima gelen en hoşlaştığım hadiselerden derece yapmış olanıdır.
    millet şap şup kulaç atarak havuzda ilerlerken, sıçrayanı suların suratıma çarpmasını izlemek heyecan verir hep bana..

elbet bigün kulaç atıcam..
    elbet..

edit (02.47): su sicratarak kulac atabiliyorum.. lakin süzülemiyorum.. yetmiyor, yetemiyor.
    #454716 (Eldaina, 24.07.2006 02:40 ~ 02:48)
  2. yüzme biliyorum diye geçinenlerin ciddi bir çoğunluğunun içinde bulunduğu durumdur. kulaç atmanın bir tekniği vardır, o teknikte etrafa su saçılmaz ve akarmışçasına suyun üzerinde ilerlersiniz. tekniği beceremeyenlerin yaptığı başka bir şeydir, kulaç değildir o. aynı zamanda farkında olmadan yapılan doğru tespitlere de örnektir*.
    #454737 (roy mustang, 24.07.2006 02:46)
  3. Yüzme bilmeyen insanların boğulma bahanesi, (bkz: Yüzerken boğulmak) (bkz: denize düşenin yılana sarılması)
    #456314 (siyirmis eleman, 24.07.2006 17:05)

© 2008 - uludağ sözlük

kulac atamamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kulac atamamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kulac atamamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zall online diye bilgi entry si giren yazar » bir tek yasanarak ogrenilirmis hayat » parca okurken yanlisi duzelten isguzar ogrenci » uludag sozluk online dil bilgisi dersleri » basimi ortuyorum beynimi degil » genco » raio piiroja » uludag sozluk teki bekaret takintisi » teklif etme veresiye dost kalalim olesiye » sozlukten istemeden cikmak » oopps i did it again » yazarlar 6 yasinda olsa acilacak basliklar » amk » film izlerken surekli konusan insanlar » siyasi baslik gormek istemeyen uuserlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » burada seviyorum seni » sebnem gursoy » ls dyna » civisi cikmis ulke » erkekleri cekici yapan detaylar » atarax » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » shadowkiss » levo » jeff loomis » mohsen namjoo » flort » gamze » babanin olmesi » kazak altindan cikan gomlek parcasi