kul tablasiyla opusmek 

kapat
  1. ağzı leş gibi sigara kokan biriyle öpüşmektir.
    #3635748 (dus pesinde dus pesime, 08.07.2008 05:17)
  2. (bkz: şair burada bayrağa seslenmiş)
    #3635752 (sonika, 08.07.2008 05:38)
  3. iki taraf da sigara iciyorsa anlasilmayan durumdur. ancak bir taraf sigara icmiyorsa diger tarafi optugunde agizinda kul tadi hisseder. yasadim, yasattirdim.
    #3635755 (blackmore, 08.07.2008 05:42)
  4. insan çaresizlikten neler yapıyor dedirtir.
    #3636146 (viva la fidel, 08.07.2008 11:29)

© 2008 - uludağ sözlük

kul tablasiyla opusmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kul tablasiyla opusmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kul tablasiyla opusmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» michael jackson » fellowship » penisi fermuara kistirmak » discilerden nefret etmek icin nedenler » yaran basliklar » ogrenci ogretmen diyaloglari » tsk yi elestireni devlet dusmani sanmak » xvideos » pare pare » gunce » dumur » bana neden oyle baktiginizi sorabilir miyim acaba » var misin yok musun mevlut un annesi » tudeh » cit » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cennetten bir tapuya ruhunu satmak » 12 gun tuvalete cikmamak » zor zor zor » ada » michael beasley » adalet ve kalkinma partisi » zallasana zallasana mendilini » devletin apo ya teklif goturmesi » sakal trasinda dilin yeri ve onemi » camel al deyince uzun marlboro light alan insan » fotograf » sair uuserlardan siirler » powerofaith » reinkaos » sosyete keci