kul haliyi parlatir yalani 

kapat
  1. ''kül halıyı parlatır yalanı''. kul mul okursun, hemen hassektör çekmemen için girişimde bulunma ihtiyacı hissetim. neden bilmiyorum. yordunuz lan beni sözlük! tetenek ettiniz ağzıma sıçıyim. sıkıntı geldi bak... derin nefess... ouhhh... bak yine geldi ya.

hehe.

neyse, tamam iyiyim şimdi. sağol kardeşim. sağol bacım, abi sen de sağol. tamam hepiniz sağolun ülen!

olay şu; hani bir söz vardır, çenesi düşük olanın sigarasındaki kül uzun olur derler ya, ahanda tam bu demden muhabbete dalıp külünü kolon halinde halıya düşüren bireyin yavuz ev sahibini bastırmak gayesiyle ortaya attığı yalandır. (bkz: at yalanı sikeyim inananı) (şu bakınızı vermek bugüne naasipmiş* ya. ne zamandır bekliyorum biliyonnu.)

lan herif zaten pimpirikli, sen hem hayvan gibi külü halıya düşür, bi de ayağınla üstüne basıp yayarak süpür, hem de şrekteki eşeğin kızarmış yüz ifadesiyle '' ehe ehe, kül halıyı parlatır abi '' de...

kan alırlar kamil kan, anlıyor musun?

zerre utanma arlanma yok bunlarda kardeş. temizlerken belimiz çıkıyo, hiiiç. zaten içkisi kumarı çapkınlığı yetmiyomuş gibi bi de geçen hayriye hanımlara gittik o dedi ki damadının kayınçosu gelini dövüyomuş ben de dedim sorma kardeş başımızdan allah gene eksik etmesin ama....
    (hosaf, 08.05.2008 19:35)
  2. kül gümüşü parlatır.
    (mrs lautrec, 08.05.2008 19:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kent paul » lise de okul subesi g olan ogrenci » kendini kurmak » katip arzuhalim » besiktas in uefa ya gitmesi » ihmal edilmek » gokhan gonul » her gece yatmadan once masturbasyon yapmak » tarantula » jolenin sadece ortadogulu genclere ozgu olmasi » olcusuz elestiri » arabam var » serefli intertoto » sehit » yaran wc kapi arkasi yazilari » f tipi cezaevi » tip okumayan insanlarin gereksizligi » komunistler iktidarsizdir » turklerin pipilerinin 12 inc yani 30 cm olmasi » bir kediyle yasamak » kucukaga » kronik kuzu » astsubaylarin astegmenleri sallamamasi » ilkokulun vazgecilmezleri » hakan sukur euro 2008 de oynamali » final dergisi dershaneleri » where the wild roses grow » grace » gs nin sampiyonlugunu hazmedemeyen fb liler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa