kukla yonetim 

kapat
  1. bir ülkenin diğer ülke tarafından yönlendirilen hükümetine verilen addır. en

güzel örneği ise hemen dibimizdeki ırak hükümetidir.
    #1820399 (markasiz, 25.06.2007 17:43)
  2. (bkz: master of puppets)
    #1820403 (ee caylar kimden, 25.06.2007 17:43)
  3. hemen dibimizden ziyade hemen içimizde 3 kasım 2002den bu yana olan yönetimdir.
    #1820410 (arude50, 25.06.2007 17:44)

© 2008 - uludağ sözlük

kukla yonetim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kukla yonetim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kukla yonetim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tahta gibi kadin » 11 mayis 2005 » aktutun karakolu » arena tr » yazar olmaktan sikilan yazar » turuncu kusak » karin » usumek » fahiselerin botanik tinili takma isimler secmesi » diogo » scarified » uludag sozluk » oneqeno » ug » ali ersin kelleci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yildirim demiroren » magnifique » cim hokeyi » izam » ribozom » yaran seyler » rihanna » tutunup kendime » hukuksal danisman » bir polemikten cikip otekine girmek » sony vaio » emo » asosyal metalci cocuk » rapidshare » k i n