kufur ve argo farkini israrla anlamayan angut 

kapat
  1. çoook yazıldı çizildi kufur argo degildir vesayre, karıştır sözlüğü bu kulvardan, bir dünya tanım, öneri, şu, bu..

halen bu farkı anlamamakta direten 'gerizekalı' kişidir. işin enteresanı, bunların sözlük kullanıcısı zamirinde olanları dahi bulunmaktadır. değil midir ki -en azından- sözlük yazarı bir zeka pırıltısı içerir, öyle bilir idik biz.

yahu terimlere hiç tıkladığın oluyor mu sözlükte? yani başlıkta söz konusu iki terim olan, kufur ve argo terimine en azından iki dakika zaman ayırıp sonra çemkirsen diyorum, böyle aptal görüneceğine yani, anladın sen onu?

yahu iki dakika okusan, sonra kendince yazarcılık oyununa devam etsen gene ne olur? yazar terim bilirdi hani, yanılıyor muyum?

yok yok anlamadın sen onu.

yavrum, küfür bir şahsa hitabendir. argo ise başlı başına bir dilin yeraltıdır. şimdi sen bunu temel alarak bir yazar hakkında ''küfürlü yazıyor bu'' demen için bu söz edilen adamın birisine şahsen ana avrat düz gidiyor olması gerek.
    haaa, amma velakin yazısında ''s.k, i.bne, b.k vs vs'' gibi kelimeler kullandığı için ona ''küfürlü yazıyor ya dümbük'' demekte ısrar ediyorsan, sen kim oluyorsun biliyor musun?

başlıktaki adam yahu..

angut ulan angut!

anladın mı yavrum birazcıcık?

lan biraz diyorum be, biraz olm?
    var mı hareket etti mi şimdi bişiler?

dumanla mı anlaşalım, televolede 28 defa altyazı mı geçirtelim, hayvani puntolarla sözlükte reklam mı geçelim, ne yapalım, nasıl anlarsın bu ayrımı, anlat bi yol göster hele bize?

sözlük yazarı terimleri bilen adamdır. zeki adamdır. en asil duygunun insanıdır.

plastik fasülyeler ilkokulda kaldı çocuğum.

ya da bilinçisce çemkirirken, 'aha bu küfür la' diye debelenirken, şu mevcut kıvamsız, altyapısız salaklığına şahit olmaktan yoruldu bu bünye, bilesin.

öff..

boşa kürek sallamak bakınızı mı verseydim ne yapsaydım bilemedim şimdi.

dur daha iyisini yapayım;

başlıkta tanımlanan kişi için ilgili bkz aşağıdadır;

(bkz: umutsuz vaka)
    #2584371 (hosaf, 12.11.2007 21:50 ~ 22:11)
  2. sözlük tarafından nitelendirilmiş angut. bazen niteleyende anlamaz ya hadi neyse .argo bir sanat ,küfür ise poülerleşmiş halidir belden aşağı argonun . bu çizgiyi ayrıdına varamayan kişilerce katl olunur zavallı argo.
    #2584386 (handushka, 12.11.2007 21:56)

© 2008 - uludağ sözlük

kufur ve argo farkini israrla anlamayan angut başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kufur ve argo farkini israrla anlamayan angut ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kufur ve argo farkini israrla anlamayan angut nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milliyetcilik sadece bir kibirlenmedir » akasha » erkek jinekolog » zakk wylde » selpak marka kagit mendil » olmeden once sevisilmesi gereken 1000 kadin » kecilerin prezervatif kullanmasi » ilk once kim istifa edecek » uye lol » ironi » kendi uktesini dolduran yazar » kirk hadis » olmasa mektubun » bir konu sec sohbet edelim » kudret » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zuvvar » pgm301 » lens kullananlara tavsiyeler » toshiba » senin isin ankaradan bozuk yegenim » ankaragucluler saraba dustuler » ertugrul saglam in istifa etmesi » status » cin halk cumhuriyeti » mistik guc » abdurrahman yalcinkaya istifa etsin » edit yapmaktan utanan yazar psikolojisi » adam » kufretmek » here comes the sun