kufur ettigini sanan insan 

kapat
  1. küfür kapasitesi "saLak ve aptaL"dan ibaret oLan insanLardır..

bu tip insanLar iLk önce uyarı verir.. "bak oLm küfür edecem şimdi".. ama ortamdaki insanLar bu uyarıyı pek saLLamaz..tekrar bir uyarı geLir "oLmmm çok sinirLendim bak".. ortamdaki insanLar yine "tın" sesi çıkartır.. sonunda konunu kahramanı kendini daha fazLa tutamaz ve küfür eder ; "rospik , manyak , nah, eşek , zalak".. bu sözLer öyLe ağırdır ki ortam bunu kaLdıramaz ve oLaya tabir-i yerindeyse g.tüyLe güLerLer..
    #629642 (Tucimania, 12.09.2006 23:19 ~ 13.09.2006 16:11)
  2. ağzından küfür niyetine dökülen sözler, ilkokul çocuklarının kullandığı türden sözler olan insan türüdür.
    1-2 örnek:
    (bkz: salak)
    (bkz: manyak)
    (bkz: aptal)
    (bkz: deli)
    (bkz: eşek)
    (bkz: pis)
    (bkz: kaka)
    #629647 (asiti kaçmış kola, 12.09.2006 23:20)
  3. saf ve temiz duyguların ınsanıdır.aslında iyi küfür eder ama o küfürleri içinden eder.sebebi insanlara saygısıdır ve küfürü ağzına yakıştıramamasıdır.
    (bkz: bir küfür ederim yer yıkılır beeeeeeee) *
    #629654 (morfin, 12.09.2006 23:24)
  4. (bkz: insan evladı)
    #629699 (eticicibebe, 12.09.2006 23:38)
  5. -afedersiniz bana hayvan dedi! ben o sırada ne diyeceğimi şaşırdım, hiç öyle aşağılanmamıştım.

*
    #629728 (herostratos, 12.09.2006 23:44)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kufur ettigini sanan insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kufur ettigini sanan insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kufur ettigini sanan insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kufur ettigini sanan insan. Copyrights of the articles are belong to their authors.