kufretmeden 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kufretmeden once afedersin demek
  2. sen once kufretmeden konusmayi ogren
  3. kufretmeden siyaset konusamayanlar
  4. akilli insan kufretmeden derdini anlatabilendir
  5. kufretmeden tartismayi ogrenecek kadar gelismek

© 2008 - uludağ sözlük

kufretmeden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kufretmeden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kufretmeden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» felsefeyi gereksiz bulmak » baslik entry ve nick uyumu » lanetlemek » cebit » fuhus yapanlarin ekmek paramizi kazaniyoruz demesi » i belong to che » bilkent dogu kampus » fenerbahce ile 4 yillik sozlesmemi tamamlayamam » ask acisi » seray sever » bora ebeoglu » brother in law » notrinova » 2009 yerel secimlerinde akp nin yuzde 60 oy almasi » entry eksilerken godfather theme dinlemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » izmir sozluk » birbirine benzeyen sarkilar » ertugrul saglam » berguzar gokce korel » ucakta aglamak » tifo mehmet » kara carsaf giyilmez giydirilir » turklerin elinde bir alman tacir » her issize 350 ytl maas » ben hep seni yazdim » sirince » taslitarla » 21 yuzyilda hala mantigi » hatirla sevgili » osmanli devleti