kucukluk fotograflarina bakmak 

kapat
  1. hayallerini, o sonsuz dünyayı geri isteyen her bünyenin yapacağı eylemdir. ama sonunda yine dünyanın sahteliği, yalanlığı, kalleşliğiyle karşı karşıyasınızdır, oysa küçükken dünya ne kadar güzel gelirdi insana...
    #1320424 (thexecutive, 18.02.2007 19:46)
  2. biraz özlemle, biraz neşeyle karışık bir ruh hali içerisinde fotoğraflara bakılır. kah gülünür belki kahkahalar atılır, kah iç burkulur belki göz yaşı dökülür, belki çoktan unuttuğunuz bi dostunuzu farkedersiniz, ihmal ettiğiniz bir arkadaşınızı görürsünüz cansız karelerde, aklınıza şu soru gelir * "o zaman burada olacağını hayal edebilirmiydin?", yada keşkeleriniz gelir aklınıza "bak burda böyle yapmıştım, keşke şöyle yapsaydım" diye, küçüklüğümüzün ufak bir özetidir bu anlar, ziya osman saba nın dediği gibi "gözümde tüten memleket" olan çocukluğun hasretini iyiden iyiye hissettirir, herşeyin bir rüya olmasını şimdi annenin kucağında gözlerini açıp uyanma isteği oluşturur insanın içinde.
    #1320442 (ncldlbz, 18.02.2007 19:52)
  3. Geçmişinde sahip olunan yaşam standartlarının, şimdikiye oranla kıyaslandığında üstün gelmesi durumunda hazin bir şekilde sonlanabilecek aktivite örneği.*
    #1320476 (cokamacliklavye, 18.02.2007 19:59)
  4. bakarken "ah küçüklük sen ne iyiydin, arkadaştık seninle" demenize sebebiyet verir.
    #3779178 (kisrak, 06.08.2008 16:07)

© 2008 - uludağ sözlük

kucukluk fotograflarina bakmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kucukluk fotograflarina bakmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kucukluk fotograflarina bakmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» middleist » yeni burdur genclik spor » mevlana » jena savasi » joy » sevgi var olan en gercek seydir » zazacayi kurt lehcesi sanan kisiler » reversi » erivan a bir gul iki gol » oruc tutmadigi halde ramazan cadirina giden insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games