kucukkontes 

kapat
  1. şahsıma pek alkol sever kişilik gibi gelen yazardır.

(bkz: üçüncü nesil yazar)
    (LocK, 05.04.2007 14:04 ~ 14:05)
  2. kuzendir kendisi. içki masasının başından kalkmaz o kadar alkoliktir yani. *kuzenlerin en dengesizi; bir o kadar da kadir kıymet bilenidir.
    (silte, 05.04.2007 14:55)
  3. kesinlikle kuzenim değil. tanımam etmem.
    (silte, 15.05.2007 13:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hayattan zevk alamamak » who is it » amadeus » yaman gezgin kayboldu » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » alaca bayrak » o cocuklari » kova burcu kadini boga erkegi iliskisi » tom waits » kelebek » ezginin gunlugu » duzce universitesi » kin » tuncay ozkan in yeni partisine isim onerileri » kenan evren e saygi gostermeyen yoz genclik » iyilik ve kotuluk » son sozluk » star wars the clone wars » 16 mayis sakaryaspor boluspor maci » ersin karabulut » eurasian » erman toroglu » intel core2 quad q9300 » gercegi inciten papagan » masters of the universe » ahirette gote girecek entryler » resmi tatilde calismak » deniz yazici » ev boyarken birbirini boyayan ciftler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa