kucukcekmece okyanusu cankurtaran yilmaz 

kapat
  1. eski bir çocuk kitabı.
    #3623937 (HicbirSeyGorunduguGibiDegildir, 05.07.2008 17:51)

© 2008 - uludağ sözlük

kucukcekmece okyanusu cankurtaran yilmaz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kucukcekmece okyanusu cankurtaran yilmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kucukcekmece okyanusu cankurtaran yilmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hala yarmaya devam eden forward mailler » 16 nci yuzyil » antwerp » hal yamano » istifa konusmasi » can gidiyor » ersun yanal » tutmayan iddaa kuponu » ilk cinsel deneyimini esekle yasamis esek » yazarlarin hepsi ibne olsa acilacak basliklar » ibne » carriye roxalina » tuncay guney » tabutta yarim vole » hali saha macinin 0 0 bitmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bock » yildirim demiroren » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » dunyayategetgecenadam » insanlarin kilosuyla dalga gecmek » dedim » cok efendi bir adam olmak » yaran msn iletileri » zekeriya oz » osman mumtaz rakmetil » burcak onder » serbest meslek » cinsel iliskide sevgilinin yuzunun eskimesi » surdin » abdurrahman dilipak