kucuk texas 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kucuk emrah kucuk ibo kucuk ceylan triosu ve evrim
  2. css texas
  3. texas
  4. texas gal
  5. texas instruments ba ii plus
  6. texas a hos geldiniz
  7. texas a m university
  8. bursa texas
  9. paris texas
  10. texas blues

© 2008 - uludağ sözlük

kucuk texas başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kucuk texas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kucuk texas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» paul pott » tatli elma esansi » kimyon yagi » secim olsa moderator secilecek yazar » ciftlikkoy » uc paket sigara icip gecinemiyorum diyen insan » cumhuriyetin tek adam yaratma projesi » intihar notu » 4 agustos » society a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games