kucuk harfli mutluluklar 

kapat
  1. Haldun Taner'in yalıda sabah adlı hikaye kitabında geçen hikayelerden biri.
    #3427523 (Zayi, 21.05.2008 17:54)

© 2008 - uludağ sözlük

kucuk harfli mutluluklar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kucuk harfli mutluluklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kucuk harfli mutluluklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tracy lamar mcgrady » yusuf miroglu ile polat alemdar arasindaki fark » komsunun cem yilmaz dvd si izledigini anlamak » galsray » soru soran ogretmenine anket lan bu diyen ogrenci » yaran yanlis anlasilmalar » harakiriye niyetlenip kakara kikiri yapan japon » kumar borcu olmayan 11 adam ariyorum » mehmet bedel » ozgur cevik a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci