kucuk bulbul 

kapat
  1. Sulakalanların çevresindeki çalılık veya ağaççıklarda, özellikle ılgınlarda üreyen bulbul turudur. Ürdünde, deniz düzeyinden 450m aşağıdaki Ölü Denizde, dağınık çalılarda, memleketimizde Güneydoğuda ökaliptus ve fıstık ağaçlarında ürer.
    #3619410 (muroyimte illeb imakez, 04.07.2008 16:49 ~ 16:50)
  2. resmi aşağıdaki linkte görülebilecek kuştur.

http://www.kaliteliresimler.com/img8137.htm
    #3619598 (liberalisticcommunist, 04.07.2008 17:27)

© 2008 - uludağ sözlük

kucuk bulbul başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kucuk bulbul ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kucuk bulbul nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» simdi benim baslik altindan cosuyoruz tamam mi abi » entry yi okumadan eksiyi basmak » 31 agustos 2008 celtic glasgow rangers maci » geceler » yaran fikralar » ali bayramoglu » sosyalist basbug » bilgi icerikli entry giren yazarlar » kendinden baska kimseyi sevmemek » cebindeki son parayi ogluna veren baba » edin » engin nursani » melbourne » yarasi olan gocunur » iddaa manyaklari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk teki bekaret takintisi » aci yedikten sonra aci aci bosaltmak » facebook daki amerika hatirasi fotograflar » f a von hayek » cumle alem limited sirketi » biz asker olarak yaratildik » bakkala gitmek » surekli bugun butonuna basan yazar » atakurt » recep ivedik e okuz gibi gulen erkek erken bosalir » benim hala umudum var » mucahid kol » mutlulugun resmi » sorumsuzluklari sorgulamanin yipratma sayilmasi » piyano calabilen patlayici uzmani meksikali cuce