kucuk beyoglu 

kapat
  1. taksim'de emek sinemasinın arka sokağında açılmış olan mekan... adamlar bütün sokağı kapatmışlar... ölü haldeki sokağı yaz için çok güzel bir şekilde hazırlamarı ise harika bir olay... bir çok mekandan oluşması ve bunların hepsinin bir olması ise sokağı ayrı bir şekilde süslemiş...
    #3287073 (fatal, 18.04.2008 17:43)
  2. rivayete göre osmangazi belediyesi'nin yoğun çalışmaları sonucu cumhuriyet caddesi olacaktır.
    #3287083 (bi biskreme verdim, 18.04.2008 17:44)
  3. cafe pi'den sonra gidilebilirliği en yüksek bardır burası. daha doğrusu sokak. şimdi eskiden arka sokak olarak bildiğimiz ve yanyana duran barlarıyla bizi sevindiren yer bütün barların birleşip ismine de voltran aman pardon küçük beyoğlu denmesi ile oluşmuştur. tüm sokağın beyaza boyanarak rahatlatıcı etkisi gözlerden kaçmamaış. ayrıca tüm sokağın harika bir ses sistemiyle donatılması, hem karman çorman bir sürü saçma sapan tarz müzkli gürültüyü önlemiş, hem de ortaya acılı bir iskender çıkmış ki tadından yenmiyor.
    #3626434 (devilscry, 06.07.2008 04:01 ~ 19:33)
  4. facebook gurubu kurmuşlar bir de. resimler falan var.
    http://www.facebook.com/group.php?gid=10788854043
    #3628497 (devilscry, 06.07.2008 19:34)
  5. akşam saatlerinde yer bulmanın imkansız olduğu mekan, yarım saat bekledikten sonra en köşede yapay çiçeklerin arasında ufacık bir masa ayarlanabiliyor ancak. yoğunluğa rağmen sersiv elemanları gerçekten başarılı, fiyat olarak da tercih edilebilir bir mekan küçük beyoğlu. bir de serinletmek için su veriliyormuş tepeden, onu göremedim bir yorum yapamayacağım ama sanırım yitip giden yazla bereaber bu uygulama kalkmıştır..
    #4015859 (hayaser, 27.09.2008 12:30)

© 2008 - uludağ sözlük

kucuk beyoglu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kucuk beyoglu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kucuk beyoglu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cocuklarla sek sek oynayan eski sevgili » besiktas kultur merkezi » mikrosefali » konusan sisme kadin » kardese yapilan iskenceler » avrupa yakasi » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » ailelerin cocuklarina kasten siyasi isim vermesi » sair uuserlardan siirler » in vain » edu dracena » yaran msn iletileri » bana yapilmasin kardesim » sezen aksu » sozlukteki tum yazarlari sebepsiz sevme nedenleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hilary hahn » erkek berberinin dirsege yaslamasi » bir tatarla flort etmek beni cok satisfiye ederdi » yilmaz erdogan » acidan dolayi bazi taskinliklari hos gorduk » sucluluk sanrilari » almanya » ozgurcan ozcan » yuzunde gulen bin parca » tom bombadil » derya baykal » masonluk » sikiyoz sikiyoz doymuyoz » nemfomani » got olmanin dayanilmaz hafifligi