kucuk bedelli buyuk mutluluklar 

kapat
  1. genelde insana küçükken uğrayan mutluluktur.bedeli ne kadar küçükse insana verdiği haz o kadar büyüktür.küçükken 25 bin liraydı galiba cino çikolatalar vardı bedli küçük ama verdiği mutluluk paha biçilemezdi.ya da bebeklerin tırnaklarını kesmek.
    #1468669 (tanimadinmiben, 29.03.2007 20:34)
  2. 75 kuruşa cumhuriyet gazetesi okuyabilmek.
    #1468733 (ireland, 29.03.2007 20:56)
  3. bir martının çığlığında
    ya da bir çocuğun kahkahasında
    her gün güneşin doğuşunda
    ve sevgiliyle kırlarda uzanışında
    dır mutluluk. bedeli hiç paraya
    #1468851 (karga, 29.03.2007 21:25)

© 2008 - uludağ sözlük

kucuk bedelli buyuk mutluluklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kucuk bedelli buyuk mutluluklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kucuk bedelli buyuk mutluluklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» necrofili » gunun sozu » yaran diyaloglar » sezgin gezgin » babylon a d » kul yutmaz » la vida es una lenteja » vecit » dam ustunde saksagan kovalaya eski sevgili » high end » diyarbakir da 100 000 pesmergeyi misafir etmek » kat » geometri bilmeyen giremez » uretim cini » sonic syndicate » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hele bi su ramazan bitsin » muthis ozetlemis » ekt » eksi ev yemegi uludag sozluk fast food tur » depersonalizasyon » cez basketball nymburk » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » arda turan » trans » kazakistan milli futbol takimi » sigara almaya cikip 18 sene donmedim sevdicegime » lemon64 com » denizde yuzerken git gide kuculen pipi » askim coraplarin da islandi mi » are you there