kucak kucak napionuz olm siz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kucak
  2. kucak acmak
  3. kucak cocugu
  4. kucak kucaga
  5. kayip kucak
  6. en guvenli kucak
  7. bedava kucak
  8. kucak dansi
  9. kucak dolusu sevgiler
  10. kucak dansi yaparken osuran kiz

© 2008 - uludağ sözlük

kucak kucak napionuz olm siz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kucak kucak napionuz olm siz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kucak kucak napionuz olm siz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» biz bu kafayla avrupa birligine giremeyiz ekolu » yagmurlu bir gunde gormustum seni » ogrenci evi » tarihten entry ornekleri » kanal 7 » her sey bitti » genc sivillerin taraf gazetesine verdigi destek » 2000000000000000000000000000000000 » sozluk yazarlarinin ekstrem haikulari » entry kotuleyerek tsk ya destek olmak » naturally » arti oylanan entry i tekrar acip okumak » iyi ki erkekmisim lan denilen anlar » kunal nayyar » mikili balon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » isaya usur » is basarisinin seksten daha tatli olmasi » bimeks teknoport » notepad plus plus » sooner or later » yaran kisisel iletiler » vadi reklam arasina girince artan on line sayisi » bile bile ask acisi yasatan insan » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » pilot kalem » epitaph » venividivici » engin nursani » dunyanin 50 ay omrunun kalmasi