kubbe hidir hoyugu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kubbe
  2. gok kubbe
  3. basik kubbe
  4. jeodezik kubbe
  5. kubbe i hadra
  6. kubbe firin
  7. habbeyi kubbe yapmak
  8. hidir dir
  9. hidir
  10. hidir cam

© 2008 - uludağ sözlük

kubbe hidir hoyugu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kubbe hidir hoyugu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kubbe hidir hoyugu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kemik » karakol » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » buyuk gogus seven erkegin penisinin uzun olmasi » cihan haspolatli » peceteye recete yazan doktor » step » ofsayti anlamayan kadin modeli » joker da » bionic » annenin sofradan kalkana doydun mu diye sormasi » hayatinda hic budur iste butonunu gormemis yazar » hala yarmaya devam eden forward mailler » kan zehirleyici gazlar » fernando jose da silva freitas meira » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 2008 2009 uefa kupasi h grubu » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » sisman ama mutlu olmak » susuz » taraf tan genelkurmay a sekiz soru » istanbul un halleri » ballboy » facebook taki fotograf yorumlari » ironi » organik ask » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » mortgage » yavsakimsi » waltari » uzaktan kumandali essek