kuafore giden kadin ve erkek 

kapat
  1. iki bayan arasında geçecek kuaför sonrası muhtemel konuşma:

1. byn- hayatım dün kuaföre gittim nasıl olmuş yeni modelim
    2. byn- vallahi çok yakışmış, seni açmış bu küt kesim
    1. byn- başta çok tuhaf geldi bana ama hakkaten baktıkça gözüm alıştı fena olmamış dimi?
    2. byn- aa aşk olsun ne alaksı var benimde yüzüm senin gibi olsa aynı modeli bende yaptırıcam ama bana gitmiyor, ayy inan çok beğendim
    1.byn- merci canım

Bir bayan ve bir erkek arasında geçecek kuaför sonrası muhtemel konuşma:

byn-hayatım saçlarımı kesitirdim nasıl, beğendinmi?
    by- güzel olmuş, yakışmış sana
    byn- aa sen beğenmedin yakışsa daha fazla ilgilenirdin
    by- yok hayatım hakkaten yakışmış ne alakası var
    byn- yok yok sen beğenmedin beğensen anlardım, keşke sarıyamı boyatsaydım
    by- yok hayatım gayet güzel olmuş, istersen sarıya boyat eminim oda sana çok yakışacaktır
    byn- bak dedim işte beğenmedin, sarıya boyatsam demek daha çok beğenecektin
    by- ufff sen bi bardak su getir hele

iki bay arasında geçecek kuaför sonrası muhtemel konuşma:

1. by- bilader saçlarınımı kestirdin?
    2. by- evet bilader.
    1. by- saatler olsun abi
    2. bye- eyvallah
    #1584032 (ruhadam, 29.04.2007 01:35 ~ 01:42)
  2. gittiğiniz mekan'a göre deği$ir efenim bu durum. eğer gittiğiniz yer kenar mahallede bir kuaför diğer değimiyle berber değil migros içlerinde (bkz: mos) gibi bir mekansa çalı$an ki$iler tarafından ablukaya alınırsınız, hayat hikayeniz öğrenilmeye çalı$ılır, sorularda sorular. bi sus birader!
    #1584048 (paladinius, 29.04.2007 01:41)
  3. kadın gittiği zaman kesin yalanlar havada uçuşur...

şanzıman: saçlarına bakım mı yaptırdın çok güzel olmuş tatlım..
    rahime: ay saol şekerim...
    şanzıman: bu renk sana çok yakışmış...*

erkek gittiği zaman direk yüzüne vurulur...

lütfü: traş mı oldun lan allah belanı...
    hamdi: nasıl olmuş...
    lütfü: yolunmuş tavuk gibi olmuşun...
    hamdi: hassi...
    #1584069 (esprimakinasi, 29.04.2007 01:48)

© 2008 - uludağ sözlük

kuafore giden kadin ve erkek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kuafore giden kadin ve erkek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kuafore giden kadin ve erkek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cookie jar » friedrich wilhelm nietzsche » charles darwin » top kosturmak » simartilmak icin pesinden adam kosturtan hatun » 1758 » red alert 2 » ozlem tekin » sevgilinin inecegi otobusu beklemek » cnbc e a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games