kronik zugurt 

kapat
  1. istikrarlı bir şekilde parasız yaşamaya devam eden,nerde beleş oraya yerleş mantığıyla hareket eden tipler için kullanılır.özellikle bütün öğrenci camiasını kapsayabilecek güçte bir terimdir.yaşasın beleş yemek yemek,yaşasın otlakçılık ve yaşasın kan emicilik sloganlarından sadece birkaçıdır...
    #1777665 (1kapaa5tabak, 16.06.2007 21:05)
  2. beles bomba olsun gotumde patlasin felsefesi ile yaşayan kişidir.
    #1777670 (mahallenindelisi, 16.06.2007 21:06)
  3. Parasızlığı istisnasız her an devam eden ve buna dur diyemeyecek olan bahtsız bedevi kişisidir.
    #1777719 (kuru fasulye, 16.06.2007 21:26)
  4. yazardır. 5. nesil hemde. *

edit: eksi oylayan zındığa gizli bkz. *
    #3668770 (wAkE, 15.07.2008 19:59 ~ 20:02)

© 2008 - uludağ sözlük

kronik zugurt başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kronik zugurt ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kronik zugurt nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» orhan ayhan » gondar » reverie harlequin forest » ideal penis boyu » ferhan sensoy » zall suna bir sey soyle bana ayar vermesin » besiktas » uzay gemisi alirken dikkat edilecek mevzular » isinmak icin vodka icmek » hayal kirikligi » alti gun orucu » don bebegim butonuna alternatif isimler » ezgi kod adli hatice inci » zall bize de ayfon alsana » butun bir neslin toptan ironiden anlamamasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gossip girl » her issize 350 ytl maas » tuborg special » hapishane » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » brad bellick » iphone3g » benim niye yok » goncagul sunar » carriye roxalina » critical strike » ben sigara icerken ders calisabilen bir insanim » imper » kesfedilmek » max payne 2