kronik mizah 

kapat
  1. tekrarlana tekrarlana veya çeşitlene çeşitlene hiçbir özelliği kalmamış esprilere dayanan mizah.
    #1145787 (bilgistan, 13.01.2007 10:11)
  2. (bkz: ne diyem mahmut mu diyem) gibi...
    #1145788 (larker, 13.01.2007 10:14)
  3. (bkz: emin abi çevir abi akıyo hayvan)
    #1145793 (enginar, 13.01.2007 10:19)

© 2008 - uludağ sözlük

kronik mizah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kronik mizah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kronik mizah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» thakaho » entry eksilerken godfather theme dinlemek » radyo limon » geceyi bir sozluk yazarinin koynunda gecirmek » jay jay justified » karin » detay ara nin basliklarin onune gecmesi » recep tayyip erdogan in msn i » gaasaray » tom bombadil in basbakan olmasi » sozlukte her gun yapilan takim kavgalari » siyah rengin gunes isinlarini sogurmasi » ua cennet » xcr7 » jerusalemm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » babam cok zengin benim » atvde aglamak » islam in hosgorulu olmamasi » iskender pala » goncagul sunar » seray sever » doktor nazim » ricardo izecson dos santos leite kaka » kayseri » kalifiye » cocuklar duysun lan artik » sarhos » enflasyon dustu diye sevinen issiz » safak saymak » pipinin fermuara sikismasi