kronik kuzu 

kapat
  1. yeni bi yazar. hoşgelmişler.
    (yuzyillardir akan cesme, 25.04.2008 10:24)
  2. eveet efendiim vaktiyle yazar olmamdan itibaren 1 ay geçmiş olmasına rağmen başlığıma entry girilmemiş, bakıp bakıp iç çekiyorum..ona değil lan dün yazar olmuş çocuğun başlığına yüzelli kadar yazarın entry girmiş olmasına.

saçma gelebilir size amma takıntılarım vardır benim böle, gerek burda, gerek başka sözlüklerde(eskidendi).

hiç bir sözlükte böyle karşılanmamıştım ben ulan.

sınavlar koymuş birde siz koymayın dostlar..uuserlar.

şimcik buraya entry girmeye tenezzül eden hayırsever, nur yüzlü yazarlara şimdiden teşekkür ediyorum. girmeyenlerin canı saolsun..bu işin bir taktiği var heralde(ben bilmem) emeklisi olduğum ekşi sözlükte yoktu böyle entry girdirtme adetleri.
    (kronik kuzu, 11.05.2008 01:25)
  3. (bkz: ben ekşideyken)
    (fehimsiz ekmek, 11.05.2008 01:26)
  4. (bkz: emekli olmasaydın ey kuzu)
    (www wwwwwwwwww www, 11.05.2008 01:28)
  5. kronik candır.

yaw o diilde bana da kimse bişe yazmıyor. aylar oldu geçenlerde baktım.

illaki tanım: 5. nesil bir yazardır. ekşiden bonservisini aldığımız insandır.
    (ilqim, 11.05.2008 01:29)
  6. bboy yazar. lost'çu olduğunu köşe bucak saklar.

(lostçu ne lan forçu gibi)
    (rs ne la, 11.05.2008 01:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yaprak dokumu » gs nin sampiyonlugunu hazmedemeyen fb liler » sozlukte kampanya yapan yazarlar » galapagoslu iguana » klaas jan huntelaar » sozluk yazarlarinin forma numaralari » safiye ayla » yaratilani severiz yaratandan oturu » bedrettin dalan » evillyrics » tecavuze ugrayan danimarkali turist » gece » fuat ergin » philip cocu » teachers » yaran anne sorulari » mitmit » aangelicaa » seri eksi oy vermenin cezasi » gus van sant » ornek olmak » anka kusu » gecenin ikisinde camasir makinesi calistiran insan » sosis » sarah brightman » tezahurat baslatma karizmasi » ayarci namik » sedat abi » engin ardic a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa