krizden kacmanin anlamsizligi 

kapat
  1. anlamsızlığı imkansızlığından kaynaklanan yanlış uğraştır. ilişkide olunan tüm çevre krizde ise sizin gülüp oynamaya imkanınız olmaz. en tepedeki değerler korunup, krizden sonra tekrar çalışmaya başlayacak şekilde tedbir alınmalıdır o kadar. acımasız ekonomik alanda zayıflar arenadan cekilip yerini daha güçlülere bırakacaktır. bu yaradılışın doğasında mevcuttur.
    sadece sosyal alanda desteklemeler yapılmalıdır.
    #4255196 (pilotmont, 20.11.2008 11:49)
  2. anlamsız çabadır gerçekten. klasik türk yönetim politikasında krize karşı önlemden öte mevcut durumu kabullenme vardır. iş böyle olunca da krizden kaçmadığımız açık ve nettir. türk insanı işte hiçbir şey yapmadan bize birşey olmaz mantığında devam etmekte.
    #4257850 (dibi dibi rek, 20.11.2008 22:34)
  3. (bkz: krize inat)
    #4257864 (whynot, 20.11.2008 22:37)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

krizden kacmanin anlamsizligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. krizden kacmanin anlamsizligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu krizden kacmanin anlamsizligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about krizden kacmanin anlamsizligi. Copyrights of the articles are belong to their authors.