kriz masasinda icmek 

kapat
  1. olası bir dogal felaket sonucu oluşturulan kriz masasinda dertten kederden bunalıp yapılabilecek bir eylemdir.

ayrıca;

(bkz: malt)

(bkz: deprem)
    #2395676 (mmtyvs, 28.09.2007 20:42)
  2. ilk yarım saat:
    - içki kafayı iyi çalıştırıyormuş beyler, birer yudum alın. beyninizi uyarır.

ikinci yarım saat:
    - beynim durmuş resmen ya, bi duble alcam ben, siz de için

üçüncü yarım saat:
    - biri gitsin de iki büyük kapıp gelsin, malum kriz zamanı, tükenebilir. zuhahaaaa... tamam gevşemeyin beyler.

dördüncü yarım saat:
    - ayten hanım, gördüğüm en güzel kriz masası üyesisiniz

beşinci yarım saat:
    - kriz kriz dedikleri bu muymuş mına koyiim! sağlam kafayla düşününce pek önemli bişey yokmuş aslında. değil mi ayten?

altıncı yarım saat:
    - skmijim krizini mrizini uleyn, benim olacaksın ayten! uzan masaya! sktiğimin masası bi işe yarasın. çıkın lan siz de dışarı!
    #2395721 (nikim yok benim, 28.09.2007 20:49 ~ 21:02)
  3. ya da içilen masanın bir süre sonra kriz masası haline dönüşmesi durumudur.
    #2395770 (cveevezvea, 28.09.2007 20:59)
  4. ahlak masasinın olaya el koymasıyla son bulan eylemdir.
    #2395880 (taharetmuslugu, 28.09.2007 21:19)
  5. adamlar zaten dertli kriz ortamında diyerek burda da içilmezse nerde içilir diye düşünülebilecek masada yapılacak eylem.
    #2396076 (bi nick bulamadim kendime, 28.09.2007 22:02)

© 2008 - uludağ sözlük

kriz masasinda icmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kriz masasinda icmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kriz masasinda icmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» terazi burcu erkegi » william gallas » kadavra » trash talk » keyif » cikolatalipasta » yedigi kaba pislemek » fosforlu bilezik » sipsevdi » ben a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci