kristal elma 

kapat
  1. bu yıl 18. si 09 Haziran da Türker inanoglu Merkezin de düzenlenecek olan en iyi reklam filmlerinin secildigi reklam oscarı da denilen ödül töreni..
    #279599 (meleklerde aglar, 26.05.2006 12:35 ~ 12:38)
  2. herkesin ne ne gıyecegı merak edılen reklam filmi ödülleri töreni..suan ıtıbarı ıle tum reklam camıasının kuaforde olma olasılı yuksek gun..
    (bkz: kristalde ne giysem)
    #331949 (meleklerde aglar, 09.06.2006 17:00)
  3. bu yıl en iyi filmin Mc Donalds Tavukçuzade seçildiği ödül töreni...
    En iyi yönetmenler ise Ozan Açıktan ve Özer Feyzioğlu olmuştur.
    #414553 (miksaj, 11.07.2006 14:37)
  4. http://www.kristalelma.com
    #1130889 (alfred hickorkmaz, 09.01.2007 23:12)
  5. tarihçesi ise şöyledir:
    Reklamcılar Derneği Yönetim Kurulu 1989 yılında, Türkiye'de faaliyet gösteren
    reklam ajanslarının ve çalışanlarının yıl boyunca harcadıkları emeğin, ortaya
    koydukları özgün yaratıcı çalışmaların ödüllendirileceği bir yarışma düzenlemeyi
    kararlaştırdı. Bu karar alındığında akla ilk gelen sorular arasında şunlar da vardı:

Yarışmanın adı ne olmalı, ödül nasıl tasarlanmalı?

O yönetim döneminin Başkanı Eli Acıman, Asbaşkan Ersin Salman'ı görevlendirdi:
    "Bir çalışma yap ya da yaptır, bize bir öneriyle gel." Ersin Salman ertesi gün
    Metin Deniz'le buluştu, ortak bir çalışma yürüttüler.

Yarışmanın adı, ödülün biçimi, malzemenin türü bu çalışma sonunda ortaya
    çıktı. Ve bir hafta sonraki Yönetim Kurulu'na net bir öneriyle geldiler:

Yarışmanın adı "Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri Yarışması" olsun, ödül
    "Kristal" bir "Elma" ve ona saplanan bir "Ok"tan oluşsun. işte o toplantıda
    oybirliğiyle kabul gören yarışma adı ve ödül tasarımı, 2003 yılında 15. yaşını
    doldurdu.

Peki, niçin "Kristal", "Elma" ve bir "Ok" var?

Kristal; temizliği, saydamlığı, netliği simgeliyor. Gerek mesajınız, gerekse onu taşıyan
    ortam bu temizlikte, bu netlikte ve bu saydamlıkta olmalı...

Elma; yollanan reklam mesajını almasını beklediğiniz kişileri, yani hedef kitleyi
    simgeliyor.

Ok; mesajınızı ve satışı sağlayan yaratıcı fikri simgeliyor.

~ http://www.kristalelma.com/tarihce.html ~
    #1130891 (alfred hickorkmaz, 09.01.2007 23:12)
  6. bu senekinde tbwa neredeyse bütün ödülleri toparladığından ve seçici kurul başkanı da tbwa'den cem topçuoğlu olduğundan tepki çeken yarışmadır. *
    #1835766 (jaloux, 28.06.2007 17:29)
  7. 2008 yılında gurgen oz ve burcu esmersoy tarafından sunulan tören.

kristal elma bahane
    burcu esmersoy şahane...
    #3596706 (minik mavi balina, 29.06.2008 17:08)

© 2008 - uludağ sözlük

kristal elma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kristal elma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kristal elma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ronesans universitesi » istanbul » vista » hacettepespor » kimi kimi » kent tv » guven hokna » agzinin suyu akmak » torunlara anlatilacak anilar » trasgredire a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci