kripto odasi 

kapat
  1. guclu mete ve candas tolga isik'ın alem fm'de 09:00-10:00 arası sunduğu program.
    #3421224 (okey oynamayan dorduncu selim, 20.05.2008 09:26)
  2. genel hatlarıyla sağlam muhalefet yapan alem fm'in sağlam muhalif programı. çizgisini değiştirmemesini diliyorum.
    #3421225 (damat hobbit pasa, 20.05.2008 09:26)

© 2008 - uludağ sözlük

kripto odasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kripto odasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kripto odasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cassio de souza soares lincoln » aglamak isteyen sozluk yazarlari » akrilik vernik » black tide » elinde salladigin semsiyenin ipinin kopmasi » bir derdim var yasanmisliklari » garden ruin » sanal dunya » aile bireylerinden gelen komik sms ler » radyo alaturka » balkona kacan toplari patlatan teyze » facebook » lost » omer urundul sakali » kendini aptal gibi hissetmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hamdolsun israf ediyoruz » min el ask » abdullah gulun katildigi fuardaki harita » yagmurlu bir gunde gormustum seni » var misin yok musun beyonce » desmodus rotundus » depresif uyum bozuklugu » flort » ozal dan sonra gucunu hissettigim tek basbakan » kulodunu erkek arkadasin evinde unutan kiz » strategy » yalancinin mina koyim mi » demiryolu kelime ve deyimleri » sergen yalcin i hali saha macina cagirmak » bazi yalanlar