kreste su yerine tuz ruhu icirilmek 

kapat
  1. kücükken, ufacikken basima gelmis bir olaydir. edilgen catili fiilin pasif öznesi ben oluyorum yani.

olay, ssk eyup hastanesinde geciyor, ben sanirim 3 yaslarindayim. tabii bunu kendim hatirlamiyorum, annem anlatmisti. her neyse, henüz halic'in mis koktugu günlerden birinde, "baris" adindaki en yakin arkadasimla oyunlar oynayip ögleden sonra uyku saati yaptigimiz zamanlar. hastanenin kresinde calisan hasta ruhlu kizlardan biri ben ve baris'a su yerine tuz ruhu icirmis. allah'tan saadet hemsire -kendisi o zamanlar kresin basindaki hemsire olur- durumu hemen farketmis ve midemizi yikatmisti benle baris'in. sonra o psikopat, büyük ihtimalle evde kalmis hasta ruhlu kizi kovmuslar tabii. tam olarak detayini bilmesem de, bayagi bir kötü olmusuz biz. allah saadet hemsire'den razi olsun.

(bkz: bu da böyle bir animdir)
    ayrica
    (bkz: kres)
    #270699 (aftermath, 22.05.2006 22:07 ~ 22:08)

© 2008 - uludağ sözlük

kreste su yerine tuz ruhu icirilmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kreste su yerine tuz ruhu icirilmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kreste su yerine tuz ruhu icirilmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» g stringin sagliga zararli olmasi » i am memati bas and i am a torturer » playstation 4 » kizina sevgilinle aran nasil diye soran baba » kayip sahne sanat grubu » neredesin firuze replikleri » make your own kind of music » baris ozbek » sevgiliden ilgi gormek icin hasta numarasi yapmak » babam ve oglum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci