kredisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. evlilik kredisi
  2. personel kredisi
  3. sekuritizasyon kredisi
  4. ihtiyac kredisi
  5. tasit kredisi
  6. tuketici kredisi
  7. egitim kredisi
  8. konut kredisi
  9. otomobil kredisi
  10. stand by kredisi

© 2008 - uludağ sözlük

kredisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kredisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kredisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aslinda bir konu var » panic » askin insana yaptirdiklari » canim evlenmek istiyor ulan » ekolali » hapsurup sumuk patlatan gripli insan » cehennem » ben seni arkadas olarak goruyorum » ben bir water closet turuna cikayim » okultist » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » yaran msn diyaloglari » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » uludag sozluk copcatanlik servisi » nisan mayis aylari gevser tatar yaylari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » salak forward mail kullanarak din e saldirmak » blue angels » gammazlik » tiriska » grandmaster flash » entry ve nick uyumu » facebook u olmayan uuserlar » calismak calismak calismak » metamorfoz » kannabinohid » che » hellas » izmir bilir ya » ibrahim yorgunlahmacun » trevanian