kredi 

kapat
  1. Kredi,mal veya para cinsinden bir değerin belirli bir süre sonunda , belirli şartlar çerçevesinde geri alınmak üzere verilmesi veya verilmiş bir varlığın ödenmesine kefil olunması durumudur.Krediler , vadelerine,kullanıldıkları sektörlere ,kredi alanlarına ,veriliş yerlerine göre çeşitlidirler.Kısa,orta,uzun, vadeli krediler,teminatlı ve teminatsız krediler üretim,tüketim kredileri ,ticari endüstriyel krediler tarım kredileri , yapı kredileri,özel sektöre ve kamu sektörüne verilen krediler şeklinde örnek verilebilir.
    #93145 (cell-im, 28.02.2006 23:04)
  2. (bkz: öğrenim kredisi)
    (bkz: banka kredileri)
    (bkz: kredi ve yurtlar kurumu)
    #2412622 (leblebi tozunun hastasiydim, 01.10.2007 22:30)
  3. adil ekonomik düzende, rehin karşılığında alınabilecek birşeymiş...
    #2428669 (demolay, 05.10.2007 00:08)
  4. kazanması en zor, harcaması en kolay olan; sosyal ilişkiler bağlamında.
    #2428685 (leggare, 05.10.2007 00:09)
  5. eğer zamanında ödenirse gayet makbule geçen, fakat geciktirildiği takdirde insanın elini verip kolunu kaptırma durumu.
    #2558930 (dis kapinin mandali, 05.11.2007 18:31)

© 2008 - uludağ sözlük

kredi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kredi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kredi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» biz kac hiyariz » nah » melih gokcek in odtu yu yikmak istemesi » can t tell me nothing » korpiklaani » gereme » denize bile makyaj ile giren kizlarimiz » aysecik ve sihirli cuceler » sperm kalmadi diyip seksi yarida birakmak » dogan hizlan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci