kravatli essek yetistirme kurumu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kravatli
  2. takim elbise ve kravatli taksi soforu
  3. yetistirme
  4. ogretmen yetistirme
  5. yetistirme yurdu
  6. yaratici bir cocuk yetistirme
  7. nitelikli imam yetistirme
  8. bilim insani yetistirme projesi
  9. ogretim uyesi yetistirme programi
  10. universitelerin ataturkcu yetistirme gorevi

© 2008 - uludağ sözlük

kravatli essek yetistirme kurumu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kravatli essek yetistirme kurumu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kravatli essek yetistirme kurumu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basak kar » cikarinbeniburdan » laik insanin gozunun ustundeki kas » la ci darem la mano » erdogan vs aydin dogan » zall in ssg den daha yakisikli olmasi » hatun pesinde her seyi yapan erkegin tripleri » regret » seyfettin sucu » sol frame ile sevismek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games